Klassikale cursussen gemeenschappelijke lessen

Het JMA biedt verschillende klassikale cursussen aan. Hieronder een overzicht.

Meer info is beschikbaar in de kalender.

Inschrijven

Vooraleer aan de cursus notenleer te beginnen, kunnen kinderen vanaf 6 jaar een jaar muziekinitiatie volgen. Ze leren er creatief omgaan met ritme, muziek en klanken. Elke week wordt er een nieuw thema uitgewerkt: we zingen liedjes, dansen, spelen spelletjes, voeren een toneeltje op, maken muzische oefeningen enz. Kortom, een jaar vol plezier met melodie en klank! De kinderen worden vooral ook aangemoedigd om wat ‘speeldurf’ te kweken.

Tijdstip: iedere woensdagnamiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur

Prijs: €100

Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Om een goede basismuziekkennis te verwerven, bieden we 4 jaar notenleer aan. Na het eerste jaar notenleer kunnen de kinderen reeds een instrument kiezen. De theorie wordt spelenderwijs aangeleerd. Tijdens het samen musiceren worden Orff-instrumenten en blokfluiten gebruikt. Tweemaal per jaar is er een proef. De exacte data vind je terug in de schoolkalender.

Tijdstip: iedere woensdagnamiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Prijs: €100. Cursus en verzekering zijn inbegrepen.

Ook volwassenen met belangstelling voor muziek kunnen bij ons terecht. Deze cursus organiseren we voor jongeren vanaf 14 jaar.

Tijdstip: woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Prijs: €100. Cursus en verzekering zijn inbegrepen.

Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. In de lessen drama-expressie krijgen kinderen de kans om via diverse dramatische en muzische werkvormen hun verbeeldingskracht aan te scherpen en hun creativiteit verder te ontwikkelen. Het helpt kinderen ook bij het bouwen aan zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Drama-expressie volgen aan het JMA, dat is samen met andere kinderen spelen, fantaseren, creëren, keuzes maken, durven en genieten van dramatische kunst. Van harte welkom om hiervan te komen proeven!

Tijdstip: iedere woensdagnamiddag van 14.30 tot 15.30 uur of van 15.40 tot 16.40 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat de cursus slechts op één van de tijdstippen zal doorgaan. Dit kan pas bepaald worden na het inschrijven.

Prijs: €100. Dit omvat 30 lessen.

Kortingen

Gebruik de AXI-BONNEN en geniet van korting op het inschrijvingsgeld!

De AXI-BONNEN zijn te verkrijgen bij de jeugddienst te Brugge.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de jeugdienst Brugge.

Indien u axi-bonnen wenst te gebruiken, gelieve deze in een envelop te steken met de naam van de leerling op en deze mee te geven aan de leerkracht tijdens de les. U mag het bedrag van de axi-bonnen aftrekken van het inschrijvingsgeld.

De AXI-BONNEN zijn niet geldig voor volwassenen.


Copyright © JMA Sint-Andries